Χρησιμοποιήστε ξυνό και κάντε το σπίτι σας να λάμπει!

Γιατί το ξυνό χρησιμοποιείται τόσο πολύ στη βιομηχανία τροφίμων; Είναι ακόμα και στα λεγόμενα «βιολογικά» προϊόντα στο παγωμένο τσάι, στις μαρμελάδες & τα συντηρητικά φρούτων, και στη μαγιονέζα. Όλα αυτά περιέχουν συχνά προστιθέμενο ξυνό. Το ξυνό ή κιτρικό οξύ απαντάται φυσικά σε πολλά φρούτα και λαχανικά και είναι αρκετά ξινό, και έχει π… Γιατί το ξυνό χρησιμοποιείται τόσο πολύ στη βιομηχανία τροφίμων; Είναι ακόμα και στα λεγόμενα «βιολογικά» προϊόντα στο παγωμένο τσάι, στις μαρμελάδες & τα συντηρητικά φρούτων, και στη μαγιονέζα. Όλα αυτά περιέχουν συχνά προστιθέμενο ξυνό. Το ξυνό ή κιτρικό οξύ απαντάται φυσικά σε πολλά φρούτα και λαχανικά και είναι αρκετά ξινό, και έχει παρόμοια γεύση με το χυμό λεμονιού. Γνωρίζατε ότι το 50% του προϊόντος του ξυνού στον κόσμο χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση στα ροφήματα όπως είναι τα αναψυκτικά, το τσάι και άλλα, προκειμένου να εξισορροπήσει την γεύση της γλυκύτητας; Το ξυνό είν ...

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις